Even voorstellen

Graag stel ik me aan je voor:

Ik ben Sharon Bos – van de Zande, 39 jaar en woon in Putte (Noord-Brabant) met mijn lieve man en 3 zoontjes. Na mijn studie HBO-Communicatie en na 5 jaar mijn baan in de Marketing gecombineerd te hebben met mijn werk als hairstylist/make-up artist, gooide ik in september 2012 het roer om.

Het werd tijd om mezelf fulltime te gaan richten op mijn passie als freelance hairstylist/make-up artist…
een soort van ‘nu of nooit’. Waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb! Want wat is nou mooier dan van je hobby je werk te maken!

Sindsdien werk ik als kapster en freelance hair- & make-up artist voor uiteenlopende opdrachtgevers. Mijn haar- en make-up skills mag ik vaak inzetten bij fotoshoots (o.a. Jeans Centre, vanHaren, Piet Klerkx), shows (o.a. Amsterdam Fashionweek, Paul Mitchell) en bij het geven van masterclasses (o.a. Pro Duo Nederland).

Maar bruiden voorzien van het perfecte kapsel en make-up voor de GROTE dag vind ik stiekem het allerleukste om te doen! Na jaren ervaring (ik heb al meer dan 150 bruiden mogen stylen) kan ik wel zeggen dat dit inmiddels wel mijn 'specialiteit' geworden is.

Ik vind het heerlijk om het beste in mensen naar boven te halen. Goed te luisteren naar de wensen en ze op die manier nog mooier te maken dan ze al zijn.

Ervaring/professionaliteit

01

Met reeds 20 jaar ervaring staan kennis, kunde en kwaliteit bij Prettiness voorop!
Ik neem uitgebreid de tijd voor jou en luister naar jouw wensen. Een grondige analyse van jouw haar- en huidtype en het gebruik van de beste producten, zorgen ervoor dat jouw haar én make-up perfect blijven zitten.

Diploma’s

02

2020: Diploma 3-daagse Bridal Boot Camp bij Baron Academy in Weesp.
2015: Diploma All-round Make-up Artist, B-Acadamy Amsterdam (16 lesweken).
2013: Diploma Styling, Encora Antwerpen (1 jaar)
2013: Diploma Hairstyling Pro Historical (o.a. pruiken en historische kapsels), Encora Antwerpen (1 jaar).
2012: Diploma Kleurenconsulent, Encora Antwerpen (1 jaar)
2004: Diploma Visagie, Encora Antwerpen (1,5 jaar)
2001: Diploma Kapper, Encora Antwerpen (2 jaar)

En jaarlijks nog tal van cursussen om de trends op haar & make-up op de voet te volgen.

Awards

03

In 2013 heb ik meegedaan aan de Nederlandse Make-up Awards. Dé wedstrijd voor de gevorderde make-up artist.
Na het insturen van de foto voor het thema ‘Future Galaxy’ werd ik als 1 van de 9 visagisten genomineerd om deel te nemen aan de finale in de Jaarbeurs Utrecht. Geen award, maar wel een super ervaring rijker.

Beste kwaliteit producten

04

Buiten de kennis en kunde van haar en make-up is het productgebruik zeker zo belangrijk. Ik maak gebruik van professionele merken, Finnley’s is het kappersmerk waar ik mee werk. Fijne kwalitatieve producten die doen wat ze zeggen. De make-up die ik gebruik is voornamelijk van MAC, aangevuld met andere gerenommeerde merken. Ook voor een gevoelige huid kun je bij Prettiness terecht, want milde reiniging van de huid en goede hygiëne van het materiaal en de producten zorgen ervoor dat er een minimale kans op reactie bestaat.