Pump up the Volume!

Of we nou lang haar hebben, kort of een leuke bob. Er is 1 ding wat we eigenlijk allemaal willen: V O L U M E !

Wel op de juiste plaats natuurlijk, zodat het jouw gezichtsvorm versterkt. Heb je een rond gezicht, dan wil je liever wat volume bovenop het hoofd, dat laat jouw gezicht slanker lijken. Heb je een wat langere gezichtsvorm of een breder voorhoofd? Pas dan op met volume bovenop, dit laat je gezicht nog langer lijken.
Heb je een ovaal gezicht, dan heb jij het goed bekeken want dan kun je volume plaatsen waar je maar wilt.

 

 

Heel makkelijk gezegd he, een volume-kick aan de aanzet. Als kapper krijg ik natuurlijk regelmatig de vraag om meer volume in het haar te maken. Dit kan door het knippen van meer lagen of het haar luchtiger te knippen. Maar als dit gebeurd is, ligt er dus een belangrijke taak bij jou. Door het thuis ook juist te stylen, met de juiste stylingproducten.

Een makkelijke manier om volume in je haar te krijgen is om met nat haar in een hoge knot/staart te gaan slapen. Als je deze hoog genoeg plaatst heb je ook geen last ervan met slapen. Als het dan ’s ochtends nog een beetje vochtig is, dan blaas je je haar ondersteboven droog.

 

 

 

 

 

De Osis Dust-it Mattifying Powder is mijn lievelingsproduct onder de volume-makers. En geloof me.. ik heb er veeeeeel uitgetest! Het poeder breng je aan op de aanzet –> trek scheidingen en tik voorzichtig met je vinger op het potje. Houdt deze ongeveer 15/20 cm boven je hoofd, zo dwarrelt de poeder mooi op je hoofd en krijg je geen matte plekken op je hoofd vanwege teveel product.

Ben je toch bang dat je wat teveel gebruikt? Doe dan eerst wat product in je handpalm en wrijf het vervolgens in je handen. Daarna met je vingertoppen over je haarwortels en tadaaaaa.. daar is je volume.

Tip! gebruik de poeder op de lengtes van het haar om een nonchalante up-do of rommelige knot te maken.

Leave a Comment

Your name

Your email
Website

Your Comment